У оквиру међународног пројекта - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима Југоисточне Европе, 9. Фебруара 2012. године у просторијама Пресс центра Удружења новинара Србије у Београду одржан је тренинг за представнике месно-прерађивачке индустрије Србије.
Окупљеном аудиторијуму се обратио доц.др Драган Василев са предавањем на тему Производња аутохтоних производа у Србији. Предавач је истакао разлике између традиционалне и индустријске производње аутохтоних производа и представио најважније аутохтоне месне прерађевине карактеристичне за Републику Србију.
Тренингу су поред представника месно-прерађивачке индустрије присуствовали и представници Привредне коморе Србије, неких медиа, те чланови пројектног тима ТЕЦХ.ФООД пројекта предвођених Проф. Др Драгом Цвијановићем, директором ИЕП Београд.
Преузмите документ Autohtoni proizvodi od mesa