Дана 29 јуна 2011 године са почетком од 12 часова у месту Панонија, покрај Бачке Тополе, у банкет сали хотела Бисер, одржана је још једна из серије промотивних активности на пројекту TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе, организованог од стране Института за економику пољопривреде из Београда.
Током поменутог догађаја, присутном аудиторијуму се представила Индустрија меса Топола из Бачке Тополе, један од значајнијих привредних субјеката унутар месно-прерађивачког сектора Србије. Представник менаџмента ИМ Топола господин Карољ Маркуш је на сликовит начин презентовао производне потенцијале, производни асортиман и средњорочне планове развоја компаније. Потом је један од водећих технолога ИМ Топола, госпођа Наташа Васић, дала приказ технолошких иновација до сада имплементираних у производне процесе компаније.
Након занимљивих и едукативних излагања представника ИМ Топола, организована је дегустација једног дела производног асортимана поменуте компаније међу којима су се издвајале фино и грубо уситњене барене кобасице, куване кобасице, димљени производи, ферментисане суве и полусуве кобасице, сувомеснати производи, пастеризоване конзерве од меса у комадима и друго. Присутном аудиторијуму посебну пажњу привукла је чињеница да су сви производи компаније ИМ Топола из Бачке Тополе произведени по савременим технолошким и здравственим захтевима, без присуства алергена и глутена.