Дана 22 јуна 2011 године са почетком од 12 часова, у Мартинцима у Ресторану Мимоза, одржана је промотивна активност пројекта TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе, организованог од стране Института за економику пољопривреде из Београда.
Током поменуте активности, присутним учесницима се представила кланица „Косановић“ из Мартинаца, један од значајнијих привредних субјеката унутар месно-прерађивачког сектора Србије. Представник менаџмента кланице „Косановић“, Др Нада Косановић, је у кратким цртама презентовала производне потенцијале, производни асортиман и средњорочне планове развоја кланице. Излагање је пропраћено и дегустацијом финалних производа ове компаније, где је посебну пажњу присутном аудиторијуму привукло месо аутохтоне расе свиња Мангулица и кобасица "Луканика", носилац жига "Здрава храна - Зелена јабука", жига намењеног индустријски произведеној храни која је захваљујући посебном избору технолошких поступака, повећаној пажњи у примарној пољопривредној и прехрамбеној индустрији и раду стручњака, са аспекта својих нутритивних, здравствених и хигијенских карактеристика високо вредна.