• +381(0)11 6972858
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

EU Water

ДЕЛЕГАЦИЈА ИЕП, БЕОГРАД НА СЕДМОМ НАУЧНОМ И ТЕХНИЧКОМ ПАРТНЕРСКОМ ФОРУМУ - EU WATER, 22-25. 04. 2012. У БУДИМПЕШТИ (Мађарска)

Делегација Института за економику пољопривреде из Београда у периоду од 22 до 25 априла 2012 године боравила је у Будимпешти (Мађарска), на „Седмом научном и техничком партнеском форуму“ у склопу редовних активности на пројекту EU.WATER – „Транснационални интегрисани менаџмент воденим ресурсима у пољопривреди за потребе хитне контроле Европских вода“. Ово је уједно била и завршна конференција пројекта.

Транснационални интегрисани менаџмент воденим ресурсима у пољопривреди за потребе хитне контроле Европских вода Транснационални интегрисани менаџмент воденим ресурсима у пољопривреди за потребе хитне контроле Европских вода

Скуп је одржан у хотелу „Gellert“ у Будимпешти, у периоду од 22 до 25 априла 2012. Учесници скупа су разменили искуства у досадашњем раду на пројекту и оценили постигнуте резултате у оквиру предвиђених радних пакета током трајања пројекта. Последњег дана делегација ИЕП је имала презентацију везано за имплементацију знања

стечених учешћем на EU.WATER пројекту са називом „EU entering Countries`actions to address eco-friendly agricultural practices“.

На крају скупа Лидер партнер из Провинције Ферара (Италија), господин Marco Moggiolaro је похвалио рад Института за економику пољопривреде из Београда и истакао да је по његовом мишљењу „ИЕП био најбољи партнер, остваривши све радне пакете у предвиђеним временским оквирима“.

Делегацију Института за економику пољопривреде из Београда су представљали Пројект менаџер Проф. др Драго Цвијановић, Директор ИЕП-а, и Пројект координатор Мр Предраг Вуковић, истраживач – сарадник. 

Транснационални интегрисани менаџмент воденим ресурсима у пољопривреди за потребе хитне контроле Европских вода Транснационални интегрисани менаџмент воденим ресурсима у пољопривреди за потребе хитне контроле Европских вода Транснационални интегрисани менаџмент воденим ресурсима у пољопривреди за потребе хитне контроле Европских вода

Search

© 2005-2021 Институт за економику пољопривреде Београд

Search