• +381(0)11 6972858
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Домаћи пројекти

УНАПРЕЂЕЊЕ ТРАНСФЕРА ЗНАЊА РАДИ ДОБИЈАЊА БЕЗБЕДНИХ И КОНКУРЕНТНИХ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ПРОИЗВОДА, КОЈИ СУ ДОБИЈЕНИ ПРЕРАДОМ НА МАЛИМ ГАЗДИНСТВИМА У СЕКТОРИМА МЛЕКА, МЕСА, ВОЋА И ПОВРЋА

 

Институт за економику пољопривреде, као водећа институција, у сарадњи са Институтом за примену науке у пољопривреди, ПССС Младеновац и ПССС Смедерево, током 2019. и 2020. године реализује пројекат Унапређење трансфера знања ради добијања безбедних и конкурентних пољопривредних производа, који су добијени прерадом на малим газдинствима у секторима млека, меса, воћа и поврћа“. Пројекат је финансиран од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије. 

Основни циљ пројекта је да се допринесе унапређењу знања пољопривредних произвођача која су неопходна да би се прерадом примарних производа на малим газдинствима добијали квалитетни и здравствено безбедни производи конкурентни како на домаћем, тако и на иностраном тржишту.

Током реализације пројекта ће се организовати радионице на којима ће се вршити едукације саветодаваца, пољопривредних произвођача и осталих заинтересованих лица о темама значајним за прераду пољопривредних производа на малим газдинствима као што су стандарди квалитета, значај формирања произвођачких група, управљање трошковима и сл.

 

БРОШУРА

БРОШУРА 2

МОНОГРАФИЈА

РЕЗУЛТАТИ ПРОЈЕКТА

 

Search

© 2005-2024 Институт за економику пољопривреде Београд

Search