• +381(0)11 6972858
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Наука
и пракса у служби аграра

макроекономска истраживања, микроекономска истраживања, саветодавство и едукација, издаваштво, статистика и информатичка подршка

Научна истраживања

Повезујемо науку и привреду

Предузећа из области пољопривреде и прехрамбене индустрије корисници су услуга Института, нарочито у областима: израде конкретних инвестиционих елабората и техничке документације, процене вредности капитала, увођења стандарда квалитета и др.

Делегација амбасаде Бразила и фондације Жетулио Варгас у посети Институту за економику пољопривреде

Институт за економику пољопривреде угостио је делегацију амбасаде Бразила у Републици Србији и фондације Жетулио Варгас у периоду од 2-3. септембра 2024. године. На састанку који је организован у Институту за економику пољопривреде су присуствовали су и представници Института за сточарство, Института Јарослав Черни,Института Михајло Пупин и Продуктне берзе Нови Сад, где се разговарало о могућностима сарадње са наведеном фондацијом и другим научним институцијама из Бразила. Другог дана посете, представници Института су са представницима Амбасаде и Фондације обишли демонстрациону фарму са паметним системима управљања у месту Белегиш.

 

 

 

 


© 2005-2024 Институт за економику пољопривреде Београд

Search