• +381(0)11 6972858
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Наука
и пракса у служби аграра

макроекономска истраживања, микроекономска истраживања, саветодавство и едукација, издаваштво, статистика и информатичка подршка

Научна истраживања

Повезујемо науку и привреду

Предузећа из области пољопривреде и прехрамбене индустрије корисници су услуга Института, нарочито у областима: израде конкретних инвестиционих елабората и техничке документације, процене вредности капитала, увођења стандарда квалитета и др.

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ ИЕП-а И ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ ВОЈВОДИНЕ

У Новом Саду, у Привредној комори Војводине 21. фебруара 2024. године потписан је Споразум о сарадњи Института за економику пољопривреде у Београду и Привредне коморе Војводине. Споразум су потписали проф. др Јонел Субић, директор Института за економику пољопривреде и Бошко Вучуревић, председник Привредне коморе Војводине. Споразумом је предвиђено да будућа сарадња обухвати научно-стручне активности у циљу анализе, подстицања и афирмације развоја пољопривреде, агропривреде, као и руралног развоја на подручју АП Војводине.

            Потписивању овог споразума су присуствовали и представници Института за економику пољопривреде: проф. Др Зорица Васиљевић, председница Управног одбора, проф. др Борис Кузман и др Гордана Радовић.

 


© 2005-2024 Институт за економику пољопривреде Београд

Search